Waarom nog een chatbox?

Tjat.nl is ontstaan uit onvrede met hoe het op veel andere chatboxen toe gaat. Daar is vaak geen enkel toezicht. Er ontstaan dan snel ruzies en spammers maken continue reclame waardoor het onmogelijk is om rustig te chatten. Soms is er wel toezicht op een chatbox, maar slaat het juist weer door. Onvolwassen moderators bannen zonder waarschuwing chatters die ze niet direct begrijpen en voeren zo soms een waar schrikbewind. Op Tjat.nl pakken we chatten anders aan. Onze volwassen en ervaren medewerkers van de chatbox zijn bijna altijd aanwezig en zorgen ervoor dat de sfeer gezellig blijft. Dat betekent dat jij ongestoord en veilig kan chatten en vrienden maken. 

Het Tjat.nl chatbox team

Leden van ons team van volwassen Tjat.nl moderators en admins zijn meestal te vinden in de MAIN chatroom van de chatbox. Je mag ze altijd alles vragen over de chatbox. Ook bij problemen kan je ze om hulp vragen. Laten we ze even aan je voorstellen:

Floor

Admin Floor van het Tjat.nl teamHoi Tjatters, mijn naam is Floor, hou van o.a. van chatten, koffie en gezelligheid. Als Admin zal ik er op toe zien dat de goede sfeer en gezelligheid op Tjat aanwezig zal blijven.

Xander

Xander van het Tjat.nl teamHallo, ik ben Xander, één van de Admins op deze chat. Samen met mijn collega's probeer ik het hier in goede banen te houden zodat jullie fijn kunnen chatten. 

Master

Master van het Tjat.nl teamAls eigenaar van deze chatbox zorg ik samen met het-Tjat.nl team dat de site altijd beschikbaar is, de techniek erachter werkt en dat iedereen rustig en veilig kan chatten. Je vindt me vaak in MAIN kamer.

 Het Tjat.nl team