Ranking systeem
dinsdag 27 februari 2018
Tjat.nl introduceert een ranking systeem op de chatbox chat. Elk geregistreerd lid krijgt aan de hand van bijvoorbeeld het aantal getypte berichten op de scroll, maar ook op basis van andere eigenschappen, een beloning in de vorm van een ikoontje achter je naam, Je kan daaraan zien hoe ervaren een chatter is. Je ranking kan stijgen maar ook dalen! Lees meer over dit chat systeem hier.  


Server upgrade
woensdag 4 oktober 2017
Tjat.nl blijft groeien en daarom hebben we vandaag opnieuw de chatbox server moeten upgraden. De zwaardere server zorgt er voor dat je weer snel kan chatten op de chatbox chat.


Tjat.nl VIP-club
vrijdag 19 mei 2017
Het is vanaf vandaag mogelijk om TJAT.nl VIP te worden.

Wat kan ik allemaal als VIP?

Als VIP sta je altijd bovenaan in de lijst met alle chatters
Als VIP val je duidelijk op door je regenboogkleur chatnaam
Als VIP heb je toegang tot alle 'speciale' VIP-rooms op de chatbox
Als VIP krijg je een gepersonaliseerde emoticon voor in de chatbox (alleen bij vip 360)
Als VIP krijg je zoekmogelijkheid in profielen
Tenslotte, je steunt er de Tjat.nl chatbox mee. Alle inkomsten uit de VIP-club worden gebruikt om de chatbox gratis te houden.  
Hoe word je VIP?

Om VIP te worden op de chatbox moet je eerst al geregistreerd lid zijn. Als je bent ingelogd als lid zie je in de chatbox onderaan een rondje met een plusje er in. klik daar op en klik vervolgens op VIP.


Advertenties in de Tjat.nl chatbox en op de website
dinsdag 18 april 2017
Op de site en in de chatbox chat van Tjat.nl zijn we begonnen met het plaatsen van advertenties. Deze zijn noodzakelijk om de chatbox chat voor iedereen gratis te houden. We begrijpen dat niet iedereen hier op zit te wachten, maar het is de enige manier om kosten voor serverhuur en software te betalen.


Nieuwe stijl voor de chatbox
zaterdag 01 april 2017
Een nieuwe lente een nieuw gezicht! We hebben het uiterlijk van de chatbox aangepast zodat hij ook op je mobieltje en tablet nog beter chat en er mooier uitziet.

(PS. Het is geen 1 april grap!)


Grotere chatbox server voor snelle chatten
donderdag 26 januari 2017
Tjat.nl is gegroeid en daarom verhuisd naar een nieuwe en zwaardere chatbox chat server. Het nieuwe chat huisje is op de groei gekocht, is sneller en moderner!


Nieuwe chatbox Tjat.nl
vrijdag 28 oktober 2016
Hoera!.. er is een nieuwe Nederlandse chatbox:

Naam: Tjat.nl
Missie: Nederlandse chatbox zijn waar iedereen en alle leeftijden zonder registratie kan chatten zonder al te veel regeltjes.
Geslacht: uhhh..


nieuwtjes