Nieuws over onze chatbox chat

Aanpassing teksten op de site
woensdag 25 mei 2022
Diverse kleine aanpassingen aan de teksten van de Gebruiksvoorwaarden (punt 1) en Disclaimer (Intro) pagina's op de Tjat.nl site.


Chatbox upgrade
dinsdag 23 februari 2021
De chatboxsoftware heeft een grote update gehad. Naast bugfixes heeft de chatbox ook nieuwe functies gekregen. Geregistreerde leden kunnen nu kleine tekeningetjes en geluidsfragmenten sturen in kamers van de chatbox. Ook is in de nieuwe versie aandacht geschonken aan beveiliging. Zonder opgave van leeftijd in je (tijdelijk) profiel is het niet meer mogelijk om naar een 18+kamer te gaan. Voor de vips zijn nieuwe lettertypen en Neon-effecten beschikbaar gekomen.


Samenwerking Tjat.nl en het EOKM
donderdag 17 december 2020
Tjat.nl is een samenwerkingsverband aangegaan met het Expertisebureau Online Kindermisbruik (EOKM) om jongeren te beschermen tegen online misbruik. Lees op onze pagina veilig chatten daarover meer. Klik daarvoor op deze link.


Stijlaanpassingen website
woensdag 15 januari 2020
De komende tijd gaan we de style-elementen van de website consequent doorvoeren. Kleurtjes, afbeeldingen en lettertypen worden langzaam maar zeker op elke pagina gelijkgetrokken. De website krijgt daardoor een rustig en modern uiterlijk. 


Server upgrade (again)
dinsdag 1 januari 2019
Opnieuw was een serverupgrade noddig. De chatbox blijft groeien en dat was te merken aan de snelheid de afgelopen weken. Met de nieuwe server zijn alle problemen met vertraging verleden tijd. Voorlopig kan je weer chatten in de wetenschap dat er nog meer chatters in de chatbox chat passen waarmee jij gezellig kan chatten..  


Server upgrade
woensdag 4 oktober 2017
Tjat.nl blijft groeien en daarom hebben we vandaag opnieuw de chatbox server moeten upgraden. De zwaardere server zorgt er voor dat je weer snel kan chatten op de chatbox chat.


Tjat.nl VIP-club
vrijdag 19 mei 2017
Het is vanaf vandaag mogelijk om TJAT.nl VIP te worden.

Wat kan ik allemaal als VIP?

Als VIP sta je altijd bovenaan in de lijst met alle chatters
Als VIP val je duidelijk op door je regenboogkleur chatnaam
Als VIP heb je toegang tot alle 'speciale' VIP-rooms op de chatbox
Als VIP krijg je een gepersonaliseerde emoticon voor in de chatbox (alleen bij vip 360)
Als VIP krijg je zoekmogelijkheid in profielen
Tenslotte, je steunt er de Tjat.nl chatbox mee. Alle inkomsten uit de VIP-club worden gebruikt om de chatbox gratis te houden.  
Hoe word je VIP?

Om VIP te worden op de chatbox moet je eerst al geregistreerd lid zijn. Als je bent ingelogd als lid zie je in de chatbox onderaan een rondje met een plusje er in. klik daar op en klik vervolgens op VIP.


Advertenties in de Tjat.nl chatbox en op de website
dinsdag 18 april 2017
Op de site en in de chatbox chat van Tjat.nl zijn we begonnen met het plaatsen van advertenties. Deze zijn noodzakelijk om de chatbox chat voor iedereen gratis te houden. We begrijpen dat niet iedereen hier op zit te wachten, maar het is de enige manier om kosten voor serverhuur en software te betalen.


Nieuwe stijl voor de chatbox
zaterdag 01 april 2017
Een nieuwe lente een nieuw gezicht! We hebben het uiterlijk van de chatbox aangepast zodat hij ook op je mobieltje en tablet nog beter chat en er mooier uitziet.

(PS. Het is geen 1 april grap!)


Grotere chatbox server voor snelle chatten
donderdag 26 januari 2017
Tjat.nl is gegroeid en daarom verhuisd naar een nieuwe en zwaardere chatbox chat server. Het nieuwe chat huisje is op de groei gekocht, is sneller en moderner!


Nieuwe chatbox Tjat.nl
vrijdag 28 oktober 2016
Hoera!.. er is een nieuwe Nederlandse chatbox:

Naam: Tjat.nl
Missie: Nederlandse chatbox zijn waar iedereen en alle leeftijden zonder registratie kan chatten zonder al te veel regeltjes.
Geslacht: uhhh..


nieuwtjes