Waarom nog een chatbox?

Tjat.nl is ontstaan uit onvrede met hoe het op veel andere chatboxen toe gaat. Daar is vaak geen enkel toezicht. Er ontstaan dan snel ruzies en spammers maken continue reclame waardoor het onmogelijk is om rustig te chatten. Soms is er wel toezicht op een chatbox, maar slaat het juist weer door. Onvolwassen moderators bannen zonder waarschuwing chatters die ze niet direct begrijpen en voeren zo soms een waar schrikbewind. Op Tjat.nl pakken we chatten anders aan. Onze volwassen en ervaren medewerkers van de chatbox zijn bijna altijd aanwezig en zorgen ervoor dat de sfeer gezellig blijft. Dat betekent dat jij ongestoord en veilig kan chatten en vrienden maken. 

Het Tjat.nl chatbox team

Leden van ons team van volwassen Tjat.nl moderators en admins zijn meestal te vinden in de MAIN chatroom van de chatbox. Je mag ze altijd alles vragen over de chatbox. Ook bij problemen kan je ze om hulp vragen. Laten we ze even aan je voorstellen:

Floor

Admin Floor van het Tjat.nl teamHoi Tjatters, mijn naam is Floor, hou van o.a. van chatten, koffie en gezelligheid. Als Admin zal ik er op toe zien dat de goede sfeer en gezelligheid op Tjat aanwezig zal blijven.

Remko89

Remko89Remko89 is admin en vaak te vinden in de 18+ rooms. 

8VrLesbi

8vrlesbi

Hallo lieve Tjatters! Ik ben 8VrLesbi en ben de room admin van de 18+ seks en erotiek room. Samen met mijn collega's zorg ik voor een unieke ervaring op Tjat en ben ik altijd in voor een gezelig praatje. Voor problemen of vragen mag je me altijd privé aanspreken!

27Wally

27Wally

Hallo,  Mijn naam is 27Wally,  Mij kun je vaak vinden in de 18+ Room, Hier chat ik gezellig met iedereen. En houd ik de boel goed in orde zodat we gewoon vlekkeloos kunnen door chatten.

Teun

TeunHoi, ik ben Teun.  Vind het leuk gezellig te chatten en voor de rest hou ik van wandelen en uitgaan als het maar gezellig is!

Wout

WoutHallo ik heet wout en ik tjat graag. Ik wil u zoveel mogelijk helpen om uw problemen op te lossen. Voor de rest wens ik u veel tjat-plezier!

Master

Master3Als eigenaar van deze chatbox zorg ik samen met het Tjat.nl team dat de site altijd beschikbaar is, de techniek erachter werkt en dat iedereen rustig en veilig kan chatten. Je vindt me vaak in ALGEMENE kamer.

 

 

Vanaf de oprichting is Xander als admin nauw betrokken geweest bij Tjat.nl. Hij had voor iedereen altijd een vriendelijk woord en liet ons lachen met verhalen over zijn hond en eendjes die hij elke dag trouw in weer en wind voerde. Tot ons groot verdriet is Xander in 2019 overleden. Wij vonden dat hij als teamlid hier een ere-plaatsje verdient.

Xander2

 Xander   cross 2019

 

Het Tjat.nl team