Het Tjat.nl chatbox team

Chatten op een chatbox, bestaat dat nog?

Jazeker! chatten is weer helemaal retro en hip. Ben je moe van alle webcam-sites, waar het vaak maar om één ding draait? Op Tjat.nl ben je altijd welkom voor een chat zonder webcams. Dat kan in de algemene kamers gezellig met iedereen tegelijk of 1 op 1 prive. Het ontbreekt op andere chatboxen nog wel eens aan voldoende toezicht. Er ontstaan daar snel ruzies en spammers maken reclame waardoor het onmogelijk is om rustig te chatten. Soms is er wel toezicht op een chatbox, maar slaat het juist weer door. Onvolwassen moderators bannen zonder waarschuwing chatters die ze niet direct begrijpen en voeren soms een waar schrikbewind. Op Tjat.nl pakken we chatten anders aan. Onze volwassen en ervaren medewerkers van de chatbox zijn bijna altijd aanwezig en zorgen ervoor dat de sfeer gezellig blijft. Dat betekent dat jij ongestoord en veilig kan chatten en vrienden maken. 

 

Het Tjat.nl chatbox team

Leden van ons team van volwassen Tjat.nl moderators en admins zijn meestal te vinden in de chatrooms van de chatbox. Je mag ze altijd alles vragen over de chatbox. Ook bij problemen kan je ze om hulp vragen. Ze staan meestal bovenaan in de namenlijst en je herket ze door een poppetje of een ster achter hun naam. Laten we ze even aan je voorstellen:

Floor

Admin Floor van het Tjat.nl teamHoi Tjatters, mijn naam is Floor, hou van chatten, koffie en gezelligheid. Als Admin zal ik er op toe zien dat de goede sfeer en gezelligheid op Tjat aanwezig blijft.


8VrLesbi

8vrlesbi

Hallo lieve Tjatters! Ik ben 8VrLesbi en ben de room-admin van de 18+ 'seks&erotiek' en de 'Girls Only' kamers. Samen met mijn collega's zorg ik voor een unieke ervaring op Tjat. Voor problemen of vragen mag je me altijd privé aanspreken!


Teun

TeunHoi, ik ben Teun.  Vind het leuk gezellig te chatten en voor de rest hou ik van wandelen en uitgaan als het maar gezellig is!


Master

Samen met de andere leden van het team help ik mee als admin op Tjat.nl. Daarnaast zorg ik voor de correcte werking van de site en de chatbox. 


Hall of fame

 

Vanaf de oprichting is Xander als admin nauw betrokken geweest bij Tjat.nl. Hij had voor iedereen altijd een vriendelijk woord en liet ons lachen met verhalen over zijn hond en eendjes die hij elke dag trouw in weer en wind voerde. Tot ons groot verdriet is Xander in 2019 overleden. Wij missen hem nog steeds.

Xander

Xander2

 cross 2019