Kom adverteren op de Tjat.nl chatbox

Tjat.nl demografie

Tjat.nl is een snel groeiende Nederlandse chatbox met momenteel meer dan 60.000 bezoeken per maand1, 94% van de bezoekers zijn uit Nederland. De leeftijd van chatters varieert van 11 tot 70 jaar. De verhouding tussen mannelijke en vrouwelijke chatters is ongeveer 60:40. Door toezicht en moderatie groeit het aantal vrouwelijke bezoekers. De chatbox heeft chatrooms voor zowel jongeren als volwassenen. 58% van de bezoeken aan de website komen via een mobiele telefoon, 32% via een desktop en de overige 10% via tablet en andere devices. De website en chatbox zijn hierop aangepast.

 Advertentie mogelijkheden

De Tjat.nl website biedt uitgebreide opties voor advertenties, waaronder Leaderboards, Rectangles, (wide) Skyscraper, Full banner en Inline text. Adverteren in de chatbox door middel van banners is ook mogelijk. Tjat.nl biedt ook maatwerk oplossingen voor adverteren. De kosten voor adverteren zijn afhankelijk van aantal en formaat van advertenties en de campaign-looptijd. We bieden aantrekkelijke kortingen op combinaties.

 Tjat.nl en Techniek

De website en de chatbox zijn responisve en daardoor geschikt voor alle typen devices zoals PC, tablet en mobiel. Door het gebruik van html5 werkt de site met alle merken browsers en OSen. er wordt geen gebruik gemaakt van Flash. De website en chatbox draaien op een zware virtual private server met een dedicated Internetverbinding voor snelle response en groeimogelijkheden. Al het chatverkeer tussen client en server is versleuteld door middel van https.

 Contact

Neem vrijblijvend contact op om advertentie mogelijkheden te bespreken 

 

Kenmerk:
Klant:

   


1 Op verzoek zijn statistische gevens van de Tjat.nl website beschikbaar