Chat als gast zonder registratie op de chatbox. Als gast kan je onbeperkt gratis chatten met alle mogelijkheden en weinig beperkingen. Als lid krijg je wel een aantal handige voordelen in de chat. Zoals een eigen profiel en bijvoorbeeld de mogelijkheid om andere chatters blijvende te negeren en foto's te uploaden. Maar lid of niet, we respecteren je privacy. Je krijgt van ons nooit mail of spam. Als je registreert en lid wordt sturen we ook geen mail. Je blijft dus altijd anoniem chatten op de Tjat.nl chat. Op Tjat.nl kan je dus chatten zonder zorgen!

Handige chat commando's in de chatbox

Behalve alleen tekst om te chatten kan je ook een paar handige commando's typen in de chatbox chat. Als geregistreerd lid krijg je extra chat commando's. Hier leggen we een paar van die extra commando's uit, hoe ze werken en wat je er mee kan. Een commando type je gewoon in hetzelfde kader in de chatbox chat waar je ook de chat tekst typt. Maar je moet vóór elk commando een / karakter typen. Laten we een eenvoudig voorbeeld nemen:

In de chatbox spreekt Kees je aan. Hij is hardnekkig en je hebt even geen zin in zijn aandacht. Je kan hem dan negeren of 'ignoren'. dat betekent dat je al zijn berichten niet krijgt te zien. Je kan dan typen:
/ignore Kees

Wil je zijn berichten wel weer ontvangen dan type je:terminal
/removeignore Kees

Een ander nuttig commando is '/seen' Daarmee kan je snel checken wanneer je chat vriend of vriendin het laatst op de chatbox is geweest. Stel je wilt zien wanneer je chat vriendin Wendy in de chatbox chat online is geweest. In de chatbox type je dan:

/seen Wendy

Jij alleen krijgt nu een antwoord van de chatbox. Dat ziet er ongeveer zo uit: 
Wendy laatst gezien 30/01 17:04 in in kamer: Lobby (Alle leeftijden)
Wendy is dus op 30 januari om 17:04 het laatst in de Lobby kamer van de chat online geweest in de chatbox.

We werken elke dag hard om de Tjat.nl chatbox voor iedereen gratis en gezellig te houden. Dat kost tijd, moeite en geld. Wil je ons hierbij helpen of gewoon je waardering laten zien voor de leuke tijd die je hier hebt tijdens het chatten, dan kan je tegen een kleine vergoeding de chatbox steunen door Tjat VIP member te worden of een donatie te geven. De opbrengsten worden gebruikt om de kosten van de chatbox te dekken. VIP member word je door in de chatbox een admin aan te spreken. zij vertellen je hoe je snel Tjat VIP member kan worden in de chatbox. Betalen voor je VIP abonnement of doneren kan door middel van Paypal. Iedereen kan eenvoudig en veilig betalen met Paypal zonder creditcard. Tjat.nl dankt je voor je steun!