In de chatbox chat zijn bijna altijd volwassen moderators aanwezig. Die helpen je met vragen of bij problemen en bewaken de chat tegen scheldpartijen of spamberichten. We willen ook dat jonge chatters veilig kunnen chatten op Tjat.nl. Daarom zijn er aparte chatrooms voor jongeren en volwassenen. 1 op 1 prive chats zijn ook echt prive, niemand kan meekijken. En wist je dat alles wat je in de chat typt versleuteld over het Internet wordt verzonden? Zo blijft Tjat.nl een chatbox chat waar je altijd ongestoord en veilig kan chatten. 

Kom als VIP chatten in de Tjat.nl chatbox!

De Tjat.nl chatbox heeft wat nieuws! Je kunt nu VIP-chatter worden in de Tjat.nl chatbox. Als VIP sta je in de chatbox lijst met chatters altijd bovenaan. Een VIP is te herkennen aan de speciale kleur en het VIP logo achter de naam. Maar dat is zeker nog niet alles.. VIPS krijgen ook toegang tot speciale VIP-rooms in de chatbox chat.

Nieuw! VIP worden bij Tjat.nl

Daar kan je diep wegzakkend in het rode tapijt rustig en ongestoord met je mede-VIPs in de chat praten over belangrijke zaken. Of je kan als VIP proberen de hoogste score van Tjat.nl te halen in de VIP quiz-room. En ook niet onbelangrijk, je helpt Tjat.nl als chatbox te blijven bestaan en te groeien. Alle inkomsten worden gebruikt om de chat te verbeteren. Het VIP lidmaatschap kost 25 Euro per jaar. VIP worden gaat snel en gemakkelijk. Je dient wel al geregistreerd te zijn als lid. In de chatbox kan je aan een admin vragen hoe je VIP kan worden in de chatbox. Betalen gaat veilig en snel via Paypal

 Tjat.nl VIP-club

We werken elke dag hard om de Tjat.nl chatbox voor iedereen gratis en gezellig te houden. Dat kost tijd, moeite en geld. Wil je ons hierbij helpen of gewoon je waardering laten zien voor de leuke tijd die je hier hebt tijdens het chatten, dan kan je tegen een kleine vergoeding de chatbox steunen door Tjat VIP member te worden of een donatie te geven. De opbrengsten worden gebruikt om de kosten van de chatbox te dekken. VIP member word je door in de chatbox een admin aan te spreken. zij vertellen je hoe je snel Tjat VIP member kan worden in de chatbox. Betalen voor je VIP abonnement of doneren kan door middel van Bitcoin en Paypal. Iedereen kan eenvoudig en veilig betalen met Paypal zonder creditcard. Wil je anoniem VIP worden of doneren dan kan je ook met Bitcoins betalen. Hoe dan ook, Tjat.nl dankt je voor je steun! 

  

    Wij accepteren Bitcoins