In de chatbox chat zijn bijna altijd volwassen moderators aanwezig. Die helpen je met vragen of bij problemen en bewaken de chat tegen scheldpartijen of spamberichten. We willen ook dat jonge chatters veilig kunnen chatten op Tjat.nl. Daarom zijn er aparte chatrooms voor jongeren en volwassenen. 1 op 1 prive chats zijn ook echt prive, niemand kan meekijken. En wist je dat alles wat je in de chat typt versleuteld over het Internet wordt verzonden? Zo blijft Tjat.nl een chatbox chat waar je altijd ongestoord en veilig kan chatten.  Chatten doe je dus veilig op Tjat.nl.

Met welke kleur chat jij in de Tjat.nl chatbox ?

Als je in de chatbox naar de lijst met chatters kijkt zie je chat namen in vele kleuren. Iedereen kan zelf in zijn of haar profiel de kleur van de chat naam aanpassen in de chat. Je profielinstellingen vind je door rechtsboven op je profielfoto te klikken en daarna in het menu op 'Mijn profiel'. In het tabje 'Opties' vind je de instellingen voor kleuren. Tegen een kleine vergoeding kan je VIP worden in de chatbox. Daarmee krijg je ook de mogelijkheid om voor je chat naam een hippe regenboogkleur te kiezen. Ook de letters die je in de chatbox typt kan je in je favoriete kleur kiezen. Naast de invoerregel waar je in de chatbox typt staat een plus teken. Klik daarop en daarna op de letter A. Er verschijnt nu een window waarin je de kleur kan kiezen van je teksten.   

In je profiel kan je selecteren of je man, vrouw of 'anders' bent. Het gekleurde cirkeltje om je profielfoto in de lijst met chatters wordt roze voor vrouw, blauw voor man en grijs voor anders. Zo kunnen andere chatters gelijk zien wie je bent.  

We werken elke dag hard om de Tjat.nl chatbox voor iedereen gratis en gezellig te houden. Dat kost tijd, moeite en geld. Wil je ons hierbij helpen of gewoon je waardering laten zien voor de leuke tijd die je hier hebt tijdens het chatten, dan kan je tegen een kleine vergoeding de chatbox steunen door Tjat VIP member te worden of een donatie te geven. De opbrengsten worden gebruikt om de kosten van de chatbox te dekken. VIP member word je door in de chatbox een admin aan te spreken. zij vertellen je hoe je snel Tjat VIP member kan worden in de chatbox. Betalen voor je VIP abonnement of doneren kan door middel van Paypal. Iedereen kan eenvoudig en veilig betalen met Paypal zonder creditcard. Tjat.nl dankt je voor je steun!