Zonder registratie onbeperkt gratis chatten op de Tjat.nl chatbox

Kom chatten op Tjat.nl! Wij zijn een gratis Nederlandse chatbox chat van en voor iedereen en voor alle leeftijden en zonder registratie. Je mag hier over alles chatten, zolang je je maar aan de Nederlandse wet houdt. Tjat.nl is gratis en registratie is optioneel maar niet noodzakelijk. Als gast heb je in onze chatbox chat bijna dezelfde mogelijkheden als geregistreerde leden. Tjat.nl heeft voor iedereen wel een chatroom.Chatten met elke mobiel, tablet en PC!

Zo zijn er speciale chatrooms voor jongeren en volwassenen dus ook voor een spannende chat kan je bij Tjat.nl terrecht. Je kan met iedereen tegelijk chatten of lekker in prive 1 op 1. Op de chatbox zijn volwassen moderators bijna altijd aanwezig om te helpen met vragen. Ze zorgen dat jij gezellig en ongestoord kan chatten en nieuwe vrienden maken. We passen de Tjat.nl website aan op de seizoenen, je kan in de chat in alle kleuren typen, we hebben chat emoticons en je mag je foto's en Youtube-links uploaden. De chatbox chat is geschikt voor PC, mobiel en tablets en voor alle typen browsers. Kijk voor vragen over de chatbox chat altijd eerst op onze pagina met 'Veel gestelde vragen'. Door te chatten op de Tjat.nl chatbox chat stem je automatisch in met onze Gebruiksvoorwaarden en Disclaimer.

 

 

Handige chat commando's in de chatbox

Behalve alleen tekst om te chatten kan je ook een paar handige commando's typen in de chatbox chat. Als geregistreerd lid krijg je extra chat commando's. Hier leggen we een paar van die extra commando's uit, hoe ze werken en wat je er mee kan. Een commando type je gewoon in hetzelfde kader in de chatbox chat waar je ook de chat tekst typt. Maar je moet vóór elk commando een / karakter typen. Laten we een eenvoudig voorbeeld nemen:

In de chatbox spreekt Kees je aan. Hij is hardnekkig en je hebt even geen zin in zijn aandacht. Je kan hem dan negeren of 'ignoren'. dat betekent dat je al zijn berichten niet krijgt te zien. Je kan dan typen:
/ignore Kees

Wil je zijn berichten wel weer ontvangen dan type je:terminal
/removeignore Kees

Een ander nuttig commando is '/seen' Daarmee kan je snel checken wanneer je chat vriend of vriendin het laatst op de chatbox is geweest. Stel je wilt zien wanneer je chat vriendin Wendy in de chatbox chat online is geweest. In de chatbox type je dan:

/seen Wendy

Jij alleen krijgt nu een antwoord van de chatbox. Dat ziet er ongeveer zo uit: 
Wendy laatst gezien 30/01 17:04 in in kamer: Lobby (Alle leeftijden)
Wendy is dus op 30 januari om 17:04 het laatst in de Lobby kamer van de chat online geweest in de chatbox.

We werken elke dag hard om de Tjat.nl chatbox voor iedereen gratis en gezellig te houden. Dat kost tijd, moeite en geld. Wil je ons hierbij helpen of gewoon je waardering laten zien voor de leuke tijd die je hier hebt tijdens het chatten, dan kan je tegen een kleine vergoeding de chatbox steunen door Tjat VIP member te worden of een donatie te geven. De opbrengsten worden gebruikt om de kosten van de chatbox te dekken. VIP member word je door in de chatbox een admin aan te spreken. zij vertellen je hoe je snel Tjat VIP member kan worden in de chatbox. Betalen voor je VIP abonnement of doneren kan door middel van Paypal. Iedereen kan eenvoudig en veilig betalen met Paypal zonder creditcard. Tjat.nl dankt je voor je steun!