Met welke kleur chat jij in de Tjat.nl chatbox ?

Een veelgehoorde vraag op de chatbox is "Wat betekenen de kleurtjes van alle chatters in de chatlijst?". Behalve dat ze er kleurig uitzien hebben ze ook een betekenis. Lees met ons mee en we leggen snel uit wat ze betekenen.
Als chatter heb je een bepaalde status in de chatbox. Er zijn gasten, geregistreerde leden en moderators en admins. In de lijst waar alle chatters staan zie je dus aan de kleur van de chatnaam wat de status van een chatter op de chatbox chat is. Zo hebben gasten een zwarte kleur en geregistreerde leden een paarse kleur. Moderators en admins zijn blauw en rood. Alle gebruikers die langer dan 15 minuten niet chatten worden donkergroen en komen onderaan de chatlijst te staan. Soms zie je in de chatbox de felgroene naam van een hele speciale soort chatter, de VIP chatter!

We werken elke dag hard om de Tjat.nl chatbox voor iedereen gratis en gezellig te houden. Dat kost tijd, moeite en geld. Wil je ons hierbij helpen of gewoon je waardering laten zien voor de leuke tijd die je hier hebt tijdens het chatten, dan kan je tegen een kleine vergoeding de chatbox steunen door Tjat VIP member te worden of een donatie te geven. De opbrengsten worden gebruikt om de kosten van de chatbox te dekken. VIP member word je door in de chatbox, linksbeneden in het chat scherm, te klikken op het rondje met het plusje erin. Selecteer daarna VIP en volg de instructies. Doneren kan door middel van de onderstaande Paypal knop. Iedereen kan eenvoudig en veilig betalen met Paypal, je hoeft daarvoor geen creditcard te hebben. Tjat.nl dankt je voor je steun!