Voordelen van registreren in de chatbox

Lid worden van de Nederlandse Tjat.nl chatbox is vrijwillig. En hoewel je als gast chatter bijna dezelfde mogelijkheden hebt als geregistreerd chatter, zijn er toch een paar leuke voordelen die we hier graag met je delen:

  • Registratie is helemaal gratis (en nee we verkopen of delen ook niet je gegevens).Handige tips van de Nederlandse chatbox Tjat.nl
  • Tijdens registratie krijg je geen e-mail van ons. (We sturen je nooit e-mails)
  • Als chatbox lid krijg je een handige negeerfunctie, waarmee je ongewenste priveberichten van chatters in de chatbox kan blokkeren.
  • Ieder chatbox lid krijgt automatisch een profiel met foto waarin je zelf tekst kan zetten en kan vertellen wat je zoekt.
  • Je kan als lid foto's en filmpjes uploaden in de chatbox en die direct delen met alle chatters in de chatbox.
  • De foto in je profiel staat ook automatisch voor je naam in de chatbox.
  • Als je je Tjat.nl wachtwoord vergeet kan je die als chatbox lid zelf resetten.
  • Hoe kan ik chatten als lid? Ga naar het inlogscherm van de chatbox. Daar zie je een grijze knop met 'Registreer'. Vul snel de aanvraag in en je kan direct chatten als lid van de Tjat.nl chatbox!
     

We werken elke dag hard om de Tjat.nl chatbox voor iedereen gratis en gezellig te houden. Dat kost tijd, moeite en geld. Wil je ons hierbij helpen of gewoon je waardering laten zien voor de leuke tijd die je hier hebt tijdens het chatten, dan kan je tegen een kleine vergoeding de chatbox steunen door Tjat VIP member te worden of een donatie te geven. De opbrengsten worden gebruikt om de kosten van de chatbox te dekken. VIP member word je door in de chatbox een admin aan te spreken. zij vertellen je hoe je snel Tjat VIP member kan worden in de chatbox. Betalen voor je VIP abonnement of doneren kan door middel van Bitcoin en Paypal. Iedereen kan eenvoudig en veilig betalen met Paypal zonder creditcard. Wil je anoniem VIP worden of doneren dan kan je ook met Bitcoins betalen. Hoe dan ook, Tjat.nl dankt je voor je steun! 

  

    Wij accepteren Bitcoins