Word lid van de meest exclusieve VIP-club van Nederland!

De Tjat.nl chatbox heeft wat nieuws! Je kunt nu VIP-chatter worden in de Tjat.nl chatbox. Als VIP sta je in de chatbox lijst met chatters altijd bovenaan. Een VIP is te herkennen aan de speciale kleur en het VIP logo achter de naam. Maar dat is zeker nog niet alles.. VIPS krijgen ook toegang tot speciale VIP-rooms in de chatbox chat.

Nieuw! VIP worden bij Tjat.nl

Daar kan je diep wegzakkend in het rode tapijt rustig en ongestoord met je mede-VIPs in de chat praten over belangrijke zaken. Of je kan als VIP proberen de hoogste score van Tjat.nl te halen in de VIP quiz-room. Tot de beschikking van elke VIP staat ook een handige zoekfuntie waarmee in alle profielen gezocht kan worden naar die √©ne. En ook niet onbelangrijk, je helpt Tjat.nl als chatbox te blijven bestaan en te groeien. Alle inkomsten worden gebruikt om de chat te verbeteren. Het VIP lidmaatschap kost 25 Euro per jaar. VIP worden doe je zelf in een paar klikken. Je dient wel al geregistreerd te zijn als lid. In de chatbox vind je onder in het scherm een wit rond ikoontje met een kruisje er in. Klik hier op en daarna op het VIP ikoon. Via Paypal kan je veilig betalen en daarna word je in de chat automatisch gepromoveerd tot VIP!

 Tjat.nl VIP-club

We werken elke dag hard om de Tjat.nl chatbox voor iedereen gratis en gezellig te houden. Dat kost tijd, moeite en geld. Wil je ons hierbij helpen of gewoon je waardering laten zien voor de leuke tijd die je hier hebt tijdens het chatten, dan kan je tegen een kleine vergoeding de chatbox steunen door Tjat VIP member te worden of een donatie te geven. De opbrengsten worden gebruikt om de kosten van de chatbox te dekken. VIP member word je door in de chatbox, linksbeneden in het chat scherm, te klikken op het rondje met het plusje erin. Selecteer daarna VIP en volg de instructies. Doneren kan door middel van de onderstaande Paypal knop. Iedereen kan eenvoudig en veilig betalen met Paypal, je hoeft daarvoor geen creditcard te hebben. Tjat.nl dankt je voor je steun!