Handige chat commando's in de chatbox

Behalve alleen tekst om te chatten kan je ook een paar handige commando's typen in de chatbox chat. Als geregistreerd lid krijg je extra chat commando's. Hier leggen we een paar van die extra commando's uit, hoe ze werken en wat je er mee kan. Een commando type je gewoon in hetzelfde kader in de chatbox chat waar je ook de chat tekst typt. Maar je moet vóór elk commando een / karakter typen. Laten we een eenvoudig voorbeeld nemen:

Je chatnaam op Tjat.nl is bijvoorbeeld Kees. Met het '/me' commando kan je alle chatters in de chat laten zien wat je doet of hoe je je voelt. Je bent vandaag heel vrolijk dus dan kan je typen:
/me is heel blij vandaag

In de chatbox chat zien de andere chatters dan:terminal
Kees is heel blij vandaag

Het '/me' commando wordt in de chatbox dus vervangen door jouw chatnaam.

Een ander nuttig commando is '/seen' Daarmee kan je snel checken wanneer je chat vriend of vriendin het laatst op de chatbox is geweest. Stel je wilt zien wanneer je chat vriendin Wendy in de chatbox chat online is geweest. In de chatbox type je dan:
/seen Wendy

Jij alleen krijgt nu een antwoord van de chatbox. Dat ziet er ongeveer zo uit: 
Wendy was voor het laatst gezien in Main Room the 21 April at 08:43
Wendy is dus op 21 april om 8:43 het laatst in de Main kamer chat online geweest in de chatbox.

Type in de chatbox het commando /help om alle commando's te zien die je kan gebruiken om te chatten op Tjat.nl chat!

We werken elke dag hard om de Tjat.nl chatbox voor iedereen gratis en gezellig te houden. Dat kost tijd, moeite en geld. Wil je ons hierbij helpen of gewoon je waardering laten zien voor de leuke tijd die je hier hebt tijdens het chatten, dan kan je tegen een kleine vergoeding de chatbox steunen door Tjat VIP member te worden of een donatie te geven. De opbrengsten worden gebruikt om de kosten van de chatbox te dekken. VIP member word je door in de chatbox, linksbeneden in het chat scherm, te klikken op het rondje met het plusje erin. Selecteer daarna VIP en volg de instructies. Doneren kan door middel van de onderstaande Paypal knop. Iedereen kan eenvoudig en veilig betalen met Paypal, je hoeft daarvoor geen creditcard te hebben. Tjat.nl dankt je voor je steun!